Developing Solutions

Για εμάς

Τράπεζα συνεδριάσεων του γραφείου μας

Αναλαμβάνουμε και παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συμβουλών μηχανικού για τεχνικά θέματα που σας απασχολούν. Περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχουμε μπορείτε να δειτε παρακάτω.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε τεχνικά με τον αρτιότερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις απαιτήσεις σας έχοντας στις δυνατότητες μας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Εμείς καθώς και οι συνεργάτες μας, είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας ακούσουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με διαφορετικό επαγγελματικό παρελθόν αλλά κοινό παρόν και μέλλον. Συνθέσαμε τη παρούσα ομάδα με κριτήριο την καλή και ομαλή συνεργασία καθώς και την ολιστική αντιμετώπιση ζητουμένων από κοινούς πελάτες μας.

Αναζητούμε τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπιση των προκλήσεων των πελατών μας. Με βάση τη γνώση και την εμπειρία μας στεκόμαστε δίπλα στον πελάτη μας αναγνωρίζοντας μελλοντικούς κινδύνους και δίνοντας κατάλληλες συμβουλές για την πρόοδο και την εξέλιξη.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας με μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις μαζί μας.

Ευθαλία Κυριακίδου

Διπλ. Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΑΠΘ

Εργάζομαι ως αρχιτέκτων μηχανικός από τον Μάρτιο του 2003 ενώ αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ.

Με εμπειρία σε θέματα εκπόνησης αρχιτεκτονικών μελετών και αδειοδοτήσεων καλύπτω μεγάλο φάσμα των τεχνικών έργων που αναλαμβάνει το γραφείο μας. Οι αρμοδιότητές μου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: εκπόνηση μελετών οικοδομικής άδειας , μελετών εφαρμογής, έκδοση αδειών δόμησης, καθώς και αδειοδοτήσεις εγκατάστασης και λειτουργίας επιχειρήσεων. Εξειδικεύομαι σε θέματα  σχεδιασμού τουριστικών καταλυμάτων έχοντας την απαραίτητη γνώση της νομοθεσίας που πλαισιώνει το συγκεκριμένο τομέα.

Ανδρέας Κυριακίδης

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ, ΜΒΑ Παν. Μακεδονίας

Αποφοίτησα από τη Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και έκανα το μεταπτυχιακό μου στη διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Στην αρχή της καριέρας μου εργάστηκα σε μεγάλη ιδιωτική εταιρία με καθήκοντα οργάνωσης και λειτουργίας σε συνδυασμό με τη πληροφορική ενώ η κρίση δημιούργησε μια ευκαιρία για μένα και συστήσαμε με τους συνεργάτες μου το τεχνικό γραφείο στην Επταπυργίου 92. Πάντοτε με ευρύ πεδίο δράσης και με συνδυασμό επιστημονικών αντικειμένων, προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις σε σύνθετα προβλήματα των πελατών μας.

Αποστόλης Καρακίτσιος

Επιστήμονας Περιβάλλοντος και MSc in Environmental Engineering.

Απόφοιτος της Σχολής Περιβάλλοντος, του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με πτυχίο στην Επιστήμη Περιβάλλοντος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Περιβαλλοντική Μηχανική, του Πανεπιστήμιου Newcastle, της Σχολής Μηχανικών, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Υποψήφιος Διδάκτορας του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου, στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, στο Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού, με ερευνητικό αντικείμενο την καινοτόμα Διαχείριση των Τουριστικών Προορισμών.
Η επαγγελματική εξειδίκευση περιλαμβάνει έργα έρευνας, ανάπτυξης τεχνολογίας και καινοτομίας στον Τουριστικό Τομέα, έργα ανάπτυξης και διαχείρισης τουριστικών μονάδων, συμπεριλαμβανομένων των αδειοδοτικών διαδικασιών τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων, αλλά και αξιοποίησης ευκαιριών χρηματοδότησής τους. Έργα όπως κατάρτισης Μελετών Σκοπιμότητας, καθώς και μελετών Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, συμπεριλαμβάνονται στο portfolio των υλοποιηθέντων. Η ανάπτυξη και εγκατάσταση Συστημάτων Διαχείρισης, αποτελούν σημαντικό τμήμα των δραστηριοτήτων, όπως και οι ΜΠΕ. Έχει διεξάγει σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια πολυάριθμους ελέγχους κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου, όπως και Διαχείρισης Έργων στον τομέα αυτό.

Κωνσταντίνος Ιακώβου

MSc Knowledge and IS Management

Αυτoχαρακτιρίζομαι ως σύμβουλος επιχειρήσεων κι έχω εμπειρία μεγαλύτερη των 7 ετών. Είμαι πτυχιούχος του πάλαι ποτέ τμήματος “Διοίκησης Τεχνολογίας” του Πανεπιστήμιο Μακεδονίας καθώς και του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “MSc in Knowledge and IS Management” από το University of Southampton.
Η κύρια ενασχόλησή μου έχει να κάνει με θέματα διαχείρισης Ιδιωτικών Έργων κυρίως αναφορικά με την υποβολή και τη συνολική διαχείριση υλοποίησης επενδύσεων, στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων. Επίσης, έχω ασχοληθεί με την εκπόνηση μελετών βιωσιμότητας και μελετών marketing και πωλήσεων. Τέλος, έχω συμμετάσχει στην Ομάδα Συγγραφής της Υλοποίησης της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης των Προτεραιοτήτων για το ΕΣΠΑ 2014-2020 για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Εκτός των ελληνικών κάνω προσπάθειες να συνεννοηθώ στα αγγλικά και στα ιταλικά και έχω κάνει και εύζωνας στην προεδρική φρουρά.

Άλλα projects της ομάδας