Δωρεάν προετοιμασία φακέλου εξοικονομώ II

Εξοικονόμηση κατ οίκον 2

Το νέο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ" είναι προ των πυλών, με καλούς όρους για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους και να μειώσουν το ετήσιο ενεργειακό του κόστος.

Δωρεάν προετοιμασία φακέλου από εξειδικευμένους μηχανικούς!

Με δυνατότητα επιδότησης μέχρι και 70% και συνολικό προϋπολογισμό μέχρι 25.000 ευρώ, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να απαλλαγείτε από δυσβάσταχτους λογαριασμούς και να ανακαινίσετε - αναβαθμίσετε ενεργειακά το σπίτι σας!

Το νέο πρόγραμμα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να αναβαθμίσετε ενεργειακά το σπίτι σας!

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Μπορείτε να κάνετε ενεργειακά ωφέλιμες επεμβάσεις στο ακίνητο σας ώστε να μειώσετε την ετήσια δαπάνη για ενέργεια, με όποια μορφή και αν την αγοράζετε (ηλεκτρισμός, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, πέλετ, ξύλο κλπ)

Βάση εισοδηματικών και άλλων κριτηρίων μπορείτε να πάρετε επιδότηση μέχρι και για το 70% του κόστους του έργου δωρεάν από το κράτος. Το σύνολο του κόστους του έργου μπορεί να ανέλθει στις 25.000€. Το υπόλοιπο 30% μπορείτε να το καλύψετε με δικά σας κεφάλαια ή/και με δανεισμό από την τράπεζα

Οι παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στους επιμέρους τομείς είναι:

  • Αντικατάσταση κουφωμάτων
  • Τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωση
  • Αναβάθμιση / Αντικατάσταση συστημάτων Θέρμανσης - Κλιματισμού
  • Συστήματα ΑΠΕ ή/και ΣΗΘΥΑ

Ελάτε να προετοιμάσουμε τον φάκελο σας ΔΩΡΕΑΝ χωρίς υποχρέωση και δέσμευση. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση του φακέλου και του έργου μετά από ανάθεση σας.